DruštvoIzdvojeno

GRADSKA KAFANA I TEUTINA ŠPILJA U VLASNIŠTVU KOMPANIJE LIGHTHOUSE

Gradska kafana i objekat gdje je nekada radila omiljena diskoteka Teutina špilja od nedavno su u vlasništvu kompanije Lighthouse of Montenegro, u okviru koje posluje hotel Lighthouse u Igalu.

Uoči Nove godine potpisan je kuporodajni ugovor sa firmom Imobillia,  a novi vlasnik već ima planove i intezivno radi na osmišljavanju ovog prostora u nove svrhe.

-Od nedavno, a nakon dvije godine koliko smo zakupljivali ovaj objekat, on je prešao u naše vlasništvo. Planiramo da  nekadašnju Teutinu špilju, koja je nažalost izgubila onaj svoj izgled koji je imala, pretvorimo u jedan višenamjenski prostor, kongresnu ili sajamsku salu, prostor u kome će moći da se napravi kvalitetan događaj i bilo koja vrsta grupnog dešavanja. Očekujemo da ćemo na taj način, zaokružiti priču sa Gradskom kafanom, koja  svojom pozicijom i ponudom,  koju ćemo pojačavati i poboljšavati, to zaslužuje- kazao je direktor Lighthouse hotela Jovan Vukalović.

Objašnjava da su već angažovali arhitektu koji će na najkvalitetniji način da osmisli izgled unutrašnjosti  i da će veoma brzo Gradska kafana i nekadašnja Teutina špilja dobiti novi sadržaj.

Vukalović navodi da su od momenta kada su preuzeli Gradsku kafanu nastojali da budu uključeni u sva gradska dešavanja, pa će u skladu sa tim tokom Praznika mimoze biti domaćini nekoliko dešavanja, između ostalog Dana Beograda i Dana Francuske koji će biti održani 6. 7. i 8. odnosno 13. 14. i 15. februara.

Dobre najave za dolazak gostiju imaju i u hotelu u Igalu.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com