Turizam

GOSTI  SA  KRUZERA “CROWN PRINCESS” IZUZETNO ZADOVOLJNI DOČEKOM U HERCEG NOVOM

Jučerašnji dolazak kruzera “Crown Princess” u Zeleničku luku i boravak gostiju u našem gradu ostavio je pozitivne utiske, zadovoljni su i turisti i posada broda, saopštavaju iz  Agencije “Boka Adriatic”.

Prema riječima port menadžera Agencije “Boka Adriatic” Jovana Morica, od 3 100 putnika na brodu, 2 000 ih se zadržalo u Herceg Novom, dok su ostali u 25 autobusa  otišli na izlete i uveče se vratili na kruzer, koji je otplovio u Grčku.

-Izuzetno smo zadovoljni kako je organizovan prihvat gostiju sa kruzera. Imali smo veliku pomoć iz Opštine. Sve pohvale načelnici Komunalne policije Mariji Andrić, koja  je  organizovala  da saobraćaj  funkcioniše bez problema, jer je 15 autobusa non – stop kružilo kroz Herceg Novi, dovodilo goste u centar grada. Autobusi su napravili 80 krugova kroz grad i nije bilo nikavih problema. Turističku organizaciju smo obavijestili tek uveče i oni su već sledećeg jutra bili spremni da, uz tradicionalnu dobrodošlicu, dočekaju goste. U luci su organizovali info punktove, muziku, folkloraše u narodnim nošnjama. Gosti su izuzetno zadovoljni i očekujem pozitivan “feedback”, kazao je  Moric.

Iz Agencije “Boka Adriatic” koja je zastupnik američke kompanije “Princess Cruises”,navode da očekuju da ovo neće biti jedini dolazak kruzera u Zeleničku luku.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com