Društvo

GOST RADIJA NA BELAVISTI : PREDSJEDNIK MZ BIJELA VLADIMIR ZLOKOVIĆ- INICIRAĆEMO REALIZACIJU RAZVOJNIH PROJEKATA

U narednom četvorogodišnjem periodu  – Mjesna zajednica Bijela biće pravi  servis građanima,  poručili su  članovi novog rukovodstva na Zboru  građana, koji je nedavno održan u hotelu  “Delfin”. Za predsjednika MZ  je izabran Vladimir Zloković. Članovi Savjeta su: Slavica Ilić, Vedrana Dabović, Jovana Božović, Boro Svilanović, Miroslav Mijanović, Radovan Perović, Zoran Šuković i Blago Pavlović.

Osnovni  razvojni  projekti ove mjesne zajednice  su:  rekonstrukcija puteva, zgrade Doma kulture, obnova stadiona FK  Bijela, prekompozicija Jadranskog brodogradilišta za remont jahti. Svi  oni će biti razmatrani  u dogovoru sa nadležnima  u Opštini Herceg  Novi,  rekao je za Radio Herceg Novi i naš Portal Vladimir Zloković.

 On ističe da je u savjetu MZ  tim stručnih ljudi, koji će pomoći da se riješe  nagomilani infrastrukturni problemi ali i socijalni,  kojih je, na žalost,  sve više.

Prioritet će svakako imati  rekonstrukcija  zapuštenog  Doma kulture, a onda i saniranje  ulica u naseljima Žager i  prema hotelu „Delfin“, zatim  uređenje plaža , obnova stadiona.

 U dogovoru sa Agencijom za izgradnju i razvoj grada do  sezone će ispred  Doma kulture urediti  moderno dječije igralište.

 Zloković ističe da se u Bijeloj  grade dva velika hotela.

– Na mjestu nekadašnjeg „Parka“  niče novi  luksuzni  hotel  u vlasništvu kompanije „Carine“ a  u naselju  Žager, ukrajinski biznismen  Roman  Denkovič  gradi  – hotel sa pet zvijezdica. Sa vlasnicima imamo korektnu saradnju i nastojaćemo da i  razvojne projekte koje Bijela dugo  čeka i zaslužuje – realizujemo u saradnji kako bi naše mjesto u punom kapacitetu postalo  prepoznatljivo turističko odredište  u Herceg  Novom,  Boki,  Crnoj Gori  i na Jadranu, rekao je Zloković.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com