Sport

FUDBAL – USPJEŠNO ZAVRŠEN KAMP REAL MADRID FONDACIJE

Petodnevni kamp “Real Madrid Fondacija” svečano je zatvoren na terenima FК “Obilić Herceg Novi”. Svi učesnici kampa, njih 150, dobili su diplomu, kao potvrdu o učešću na kampu i značku sa grbom španskog velikana FK “Real Madrid”.

Polaznici kampa uzrasta od 6 do 17 godina, su tokom pet dana radili sa trenerima Fudbalske akademije “Real Madrid”, uz asistiranje trenera FК “Obilić”. Osim fudbalskih vještina, učesnici su mogli da nauče vrijednosti koje se njeguju u jednom od najvećih klubova u Evropi, “Real Madridu”.

-Kamp “Real Madrid Fondacije” u Herceg Novom je podigao sport na jedan veći nivo, a ovo je vjerovatno i jedan od bitnijih događaja za razvoj fudbala zadnjih godina u našem gradu. Znanje koje je prenijeto iz Madrida, značajno je kako za učesnike, tako i za domaće trenere i sve koji su bili dio ovog sportskog spektakla, stoji u saopštenju FK “Obilić”.

Direktorica marketinga FK “Obilić Herceg Novi” Milica Lučić, pozdravila je prisutnima što su uveličali ceremoniju zatvaranja kampa.

-Još jednom se moramo zahvaliti gospodinu Čedu Popoviću i njegovoj kompaniji ,,Carine”, koja je podržala organizaciju ovoga kampa, zajedno sa ostalim kompanijama. Takođe, zahvaljujem se gospodinu Zlatku Mariću, trenerima i predstavnicima Real Madrid fondacije. Iako smo tužni, jer se danas završava ova etapa u razvoju naših odnosa, radujemo se saznanju, da ovo nije kraj. Ovo je samo usputna stanica na našem zajedničkom putu sa Real Madrid fondacijom. Na nama je da rastemo i vrijedno radimo a Real će uvek biti tu, da pomogne, poduči i podrži. Hvala vam svima na odzivu i trudu, vidimo se ubrzo opet, na sledećem finalu Lige Šampiona. Viva Real, Viva Obilić”, kazala je Lučić.

Predstavnik kampova “Real Madrid Fondacija” za Balkan Zlatko Marić izrazio je zadovoljstvo odzivom i zalaganjem svih prijavljenih na kampu.
-Svim učesnicima kampa se uručuje pozivnica da učestvuju na kampu “Real Madrid Fondacija” u Madridu. Jedino učesnici kampa imaju priliku da budu pozvani na kamp u Madridu, istakao je Marić.

Treneri FA “Real Madrid” Ruben i Кarlos, obratili su se djeci sa željom da uživaju u igri, da se trude i da ne odustaju od svojih snova.

Učesnici kampa su odigrali mini turnir po grupama, po kojima su radili prethodnih dana “Marselo”, “Ramos” i “Кros” , a sve uz nadgledanje trenera Fudbalske akademije Real Madrida i trenera FК “Obilić”.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com