Sport

FUDBAL, POLUFINALE KUPA CRNE GORE – IGALO SANJA VELIKO FINALE U KUPU

Danas je u prostorijama FK Igalo održana konferencija za medije povodom polufinala Kupa Crne Gore u fudbalu. U prvom susretu između Igala i Grblja, koji se igra u srijedu, Novljani očekuju povoljan rezultat. Svi su složni u jednom, da je ovo istorijska prilika Igala i da se ne smije propustiti. Respektuju protivnika, koji je prošle godine igrao finale Kupa Crne Gore, ali, kako sami kažu, neće ga ni precijeniti. Trener fudbalera igala Dušana Jevrića ističe, da je napravljen veliki rezultat, samim prolazom u finale, ali da se klub iz Herceg Novog time ne zadovoljava.

-Plasmanom u polufinale napravili smo veliki uspjeh. Ipak, mi se nećemo zadovoljiti samo susretima polufinala. Želimo iskorak dalje, želimo veliko finale. Ovo je utakmica generacije i svi su spremni. Nije to lak posao, ali želimo zajedničkim snagama da napravimo istorijski uspjeh i plasiramo se u finale. Mislimoe da imamo organizacion i igračke kvalitete, da bi to ostvarili. Svi momci koji konkurišu za prvu postavu su zdravi, i spremno dočekuju susret u srijedu, poručuje trener prve ekipe Dušan Jevrić.

I predsjednik kluba Stefan Vukićević istog je mišljenja, jer kako kaže, cijela ekipa sanja finale.

-Mi ne ulazimo u ovaj susret samo da bi ga odigrali. Želimo finale a očekujem veliku podršku sa tribina. Biće to pravi spektakl na Solilima. Fudbalski klub Igalo ima velike planove i nadamo se da ćemo za dvije – tri godine biti stabilan prvoligaš. Sada smo fokusirani na susrete protiv Grblja, gdje u dvomeču možemo do velikog finala, poručuje Vukićević.

Kapiten ekipe Jovan Simović smatra, da je ekipa dorasla ovako velikom susretu.

-Igrači su spremni i motivisani za ovaj susret. Nadam se da ćemo napraviti korak dalje a igrama u prvenstvu smo dokazali da se nalazimo u dobroj formi, rekao je kapiten Simović

Direktor FK Igalo Aleksandar Kojović, osvrnuo se na pripreme, koje klub sprovodi pred duel protiv Grblja.

-Imamo želju da uredimo teren i tribine pred prvi susret polufinala Kupa protiv Grblja. Sređuje se trava, da igrači imaju maksimalno dobre uslove za igru. Tribine ćemo proširiti, jer očekujemo veliki broj gledalaca u srijedu. Ovo je istoriska utakmica za FK Igalo i Herceg Novi i očekujem veliku podršku sa tribina, pred revanš meč u Grblju, zaključio je Kojović.

Susret polufinala kupa Crne Gore između Igala i Grblja na programu je u srijedu u 16. 00 na stadionu Solila. Revanš meč je 2. maja sa početkom u 17:00 časova.

Finalni meč Kupa Crne Gore na programu je 30. maja 2018. godine.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com