Sport

FUDBAL – POBJEDA I REMI ZA FUDBALERKE OBILIĆA

Kadetska fudbalska liga Crne Gore, za djevojčice do 16 godina, počela je dobrim igrama tima iz Herceg Novog. Odigrane su utakmice prva dva kola, a članice Fudbalskog kluba “Obilić Herceg Novi” osvojile su četiri boda.

Izabranice Radovana Ralevića zabilježile su remi 1-1, sa ŽFК „Budućnost 1925“, iako su do poslednjeg minuta meča vodile i imale inicijativu. Jedini pogodak u ovom susretu, za ekipu Obilića, postigla je Dragana Vojinović.        U drugom kolu, Obilićke su bile ubjedljive protiv ŽFК „Durmitor“ sa Žabljaka 3:0. Dva pogotka postigla je Anđela Goranović, dok se jednom u listu strijelaca upisala Dragana Vojinović.

-Bila je ovo jedna odlična uvertira u kadetsko takmičenje i zasluženi bodovi naših mladih Obilićki. Većina naših kadetkinja prvi put igra na velikom terenu u takmičarskom dresu, i ja sam više nego zadovoljan. Svojom upornošću i velikom željom, došle su do bodova i prikazale dominanaciju u obja susreta. Ponosan sam, što smo stvorili tim za velika djela, i što imamo preko 20 registrovanih igračica u mlađim kategorijama, kao i seniorski pogon koji se takmiči u Prvoj ligi Crne Gore. Svakim danom smo sve brojniji. Кvantitet je počeo da stvara i kvalitet. Jedina smo ekipa na primorju i smatram da je pred nama blistava budućnost u svijetu ženskog fudbala. Čestitke mojim djevojčicama na ostvarenim rezultatima, rekao je trener Ralević, nakon odigranih utakmica.

Novljanke će za protivnice u trećem i četvrtom kolu koje je na programu 12. decembra imati ekipe”Cveteks” iz Berana i “Breznicu” iz Pljevalja.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com