Sport

FUDBAL, ĐETIĆ LIGA – FUDBALERI OBILIĆA ODLIČNI U TIVTU

Sjajna igra najmlađih članova FK „Obilić Herceg Novi“ prikazana je u okviru “Đetić lige” u Tivtu. Generacija igrača rođenih 2007. i 2008. pod vođstvom trenera Mihaila Vujačića, u Radanovićima je lako i ubjedljivo savladala ŠF „Grbalj“ rezultatom 11 – 2.

-Naši mladi fudbaleri su posebno dobru igru prikazali u prvom poluvremenu. Razlika u kvalitetu igre je bila očigledna i jedino pitanje je bilo koliko golova će postići. Trener Mihailo je pružio priliku svim rezervnim igračima, da pokažu svoju fudbalsko znanje i umjeće, poručuju iz uprave FK Obilić Herceg Novi.

Takmičarska grupa rođena 2009. i 2010. odigrala je neriješeno sa ŠF „Kotor“ 3 –  3. Mališani su demonstrirali kvalitetnu igru. Iako su Obilići imali kontinuiranu prednost tokom cijelog toka utakmice, protivnik je izjednačio u završnici meča.
-Vidan je napredak naših najmlađih članova, kao i kvalitetan rad, disciplina u igri, harmonija, drugarstvo na terenu i van njega. Poznato je da FK „Obilić Herceg Novi“ gaji atmosferu zdravog okruženja za razvoj djece. Držimo se uvjerenja da uz odgovarajuće vođstvo, pažnju i dobru volju, svako može da nauči da igra, bez obzira na sposobnosti ili prethodno iskustvo. Vrata Obilića, širom su otvorena za svakoga ko želi da nam se pridruži u igri i zabavi, stoji u saopštenju FK Obilić Herceg Novi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com