Turizam

FORMIRANO OPŠTINSKO KOORDINACIONO TIJELO ZA PRAĆENJE SEZONE

Opštinsko koordinaciono tijelo za praćenje turističke sezone počeće sa radom ove sedmice. Predsjednik tijela je potpredsjednik Miloš Konjević, a u njegovom radu učestvovaće predstavnici Službe komunalne policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi, Poreske uprave, Uprave za inspekcijske poslove i Javnog preduzeća Morsko dobro.

Prema riječima načelnice Komunalne policije Marije Andrić, tijelo je formirano Odlukom predsjednika Opštine, a u cilju afirmacije turističke sezone:

-Opštinsko koordinaciono tijelo za praćenje turističke sezone radiće tokom jula i avgusta, a sastanci će biti održavani jednom sedmično. Cilj je afirmacija turističke sezone, kao i sagledavanje problema na koje nailazimo i njihovo rješavanje u što kraćem roku. Najčešće su to problemi na koje nailaze pripadnci Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, a uglavnom se odnose na: buku, prekoračenje radnog vremena, saobraćajne gužve, postavljanje privremenih objekata bez odobrenja nadležnog organa, izvođenje građevinskih radova, kazala je Andrić.

Podsjećamo, uz ovo tijelo svakog utorka sastaje se i opštinsko koordinaciono tijelo, a sastancima prisustvuju rukovodioci opštinskih sekretarijata, službi i preduzeća.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com