IzdvojenoTurizam

FINALNE PRIPREME ZA SEDMI MOTO SKUP OD 24. DO 26. AVGUSTA

Zahvaljujući entuzijastima okupljenim u Moto klubu „MC Cruiser“, Herceg Novi će idućeg vikenda biti stjecište bajkera i motorista iz čitavog regiona. Međunarodni moto skup, koji ovaj klub tradicionalno organizuje poslednjeg vikenda u avgustu, nalazi se u Evropskom kalendaru moto skupova, a sve veći broj gostiju najbolje govori o popularnosti ove manifestacije.

Kao i nekoliko prethodnih godina, članovi moto kluba „Cruiser“ će svoj sedmi moto skup organizovati na plaži „Ušće“ u Igalu 24, 25 i 26. avgusta, a oni koji su već dolazili znaju da ih očekuje opušteno druženje u domaćinskoj atmosferi, i nezaboravan provod uz uobičajne bajekerske igre, defile motora i bogat muzički program.

Da bi spremno dočekali goste članovi kluba  organizuju brojne pripreme pa i akciju čišćenja terena.

– Za naš moto skup iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje i raste broj gostiju koji stižu iz svih bivših jugoslovenskih republika, ali i iz regiona i Evrope. Neki od njih doputuju nekoliko dana prije zvaničnog otvaranja moto skupa, pa ćemo  krenuti sa čišćenjem terena i uređenjem kampa, koji je za bajkere besplatan. Veliki broj bira i smještaj u domaćinstvima, apartmanima i hotelima, tako da će idućeg vikenda u ovom dijelu grada biti teško naći slobodan ležaj, poručuju iz Moto kluba „MC Cruiser“.

Trodnevna manifestacija koja će okupiti mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove počinje u petak, a domaćini su osmislili sadržajan zabavni program.

I ove godine moto susret će obilježiti dobra atmosfera, druženje i zabava na plaži, a uveče rock’n’roll muzika četiri sjajne grupe. U petak od 21:00 sat svira lokalni bend „High voltage“, a zatim i naši stari prijatelji – „Krugovi u žitu“ iz Trebinja, dok će se u subotu za dobru atmosferu pobrinuti grupe “The Great spirit” iz Sremske Mitrovice i “Vesele `80” iz Kragujevca. Takođe, drugog dana moto skupa građani i gosti Herceg Novog će imati priliku da uživaju u veoma atraktivnom defileu motora od Igala do Meljina, a po povratku će na plaži biti organizovane bajkerske igre. Ulaz ne naplaćujemo, a goste ćemo dočekati uz priganice i lozu, i podijeliti im propagandni materijal o Herceg Novom.

Sudeći po dosadašnjim moto skupovima u organizaciji „MC Cruiser“, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša konstantno povećavao, ne treba sumnjati da će i predstojeći motoskup predstavljati jedan od najmasovnijih događaja u Herceg Novom ovog ljeta. Manifestaciju su i ove godine podržali Opština Herceg Novi i gradska Turistička organizacija, a među sponzorima su i Mjesna zajednica Igalo i Hotel „Play“ Sportskog centra Igalo.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com