IzdvojenoKultura

FILM “JUŽNI VETAR” U DVORANI PARK 12., 13. I 14. NOVEMBRA

Film “Južni vetar”, u režiji Miloša Avramovića, biće prikazan u Dvorani Park 12., 13. i 14. novembra sa početkom u 20 časova. Od početka prikazivanja ovaj film obara sve rekorde gledanosti, a samo za prvih sedam dana bioskopskog života odgledalo ga je 100 000 gledalaca.

Reditelj je predstavio život one generacije koja nije lično iskusila devedesete, ali su se tragovi ovih godina i te kako osjetili u njihovim životima. U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom djevojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada Maraš slučajno zamjeri brutalnom narko klanu.

U filmu igraju: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev.

Prodaja ulaznica po cijeni od 3 eura počinje 12. novembra na blagajni Dvorane Park, u terminima od 9 do 12 i od 18 do 20 sati.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com