DruštvoTurizam

FEŠTAMA ISPUNJENO CIJELO LJETO

Na prvoj ljetnjoj fešti u Đenovićima, a pred novu, zakazanu za ponedeljak u Baošićima, direktorka gradske TO Bojana Blagojević kaže da su se ove godine potrudili da  animiraju sve jesne zajednice i zajedno sa njima osmisle programe za cijelo ljeto.

Počelo je u Đenovićima, u ponedeljak nastavljamo u Baošićima, tako da će gosti moći da idu iz mjesta u mjesto. Gosti se, kao što znamo smjenjuju na sedam do deset dana, tako da će za njih to biti nešto novo i zaniljivo, tipično za naš kraj. Želimo da istaknemo tipične vrijednosti koje baštinimo ovdje u Herceg Novom i to je jedinstven doživljaj koji turista može ovdje da osjeti. Poznato je da nije više dovoljno samo sunce, more i kupanje već turisti žele kroz ovakve manifestacije da se bliže i bolje upoznaju sa našom kulturom i običajima. Uvjereni smo da će ovo biti jedan uspješan projekat koji ćemo raditi sa svim mjesnim zajednicama, a kalendar je ispunjen za cijelo  ljeto, kaže Blagojević.

Spremni su i u funkciji turističko informativni biroi, dodaje naša sagovornica, uvjerena da je pred nama uspješna sezona.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com