Društvo

„EXODUSI“ U DONATORSKOJ AKCIJI ZA STK „NOVI“ RADE ZA DNEVNICU

Nova emisija popularnog humanitarnog serijala „Dnevnica“ Televizije „Vijesti“ posvećena je Stonoteniskom klubu „Novi“, gosti su članovi muzičke grupe „Exodus“, a sutra ( petak, 5. oktobar) će u Gradskoj kafani biti organizovan donatorski koktel.

Predsjednik kluba Predrag Vuković ističe da emisija „Dnevnica“ dolazi u jedan mali klub, koji ima velike ambicije i velike rezultate.

–  Klub je osnovan 2016. godine, a za nama su već veliki rezultati. Prvaci smo države, ušli smo u super ligu za samo godinu takmičarske sezone, a posebno nam je drago i veoma smo ponosni što su naši najmlađi igrači osvajači zlatne i srebrne medalje u domaćem takmičenju i srebrne medalje na međunarodnom takmičenju u Nišu, na kome je učestvovalo preko sedam zemalja. Klub ima evropske ambicije, a za to su potrebna značajna materijalna sredstva.  Svjesni smo da ima mnogo onih kojima je pomoć potrebnija, ali drago nam je da su odabrali nas za emisiju koju su odredili za sport.

Osim gostiju kojima su uputili pozivnice, i ostali Novljani su dobro došli na donatorski koktel.

– Pored članova i uprave kluba, u emisiji će učestvovati brojni gosti, naši prijatelji, privrednici iz Herceg Novog, kao i ljudi iz opštinske administracije. Sutra od 18:00 sati će na donatorskom koktelu u Gradskoj kafani učestvovati „Exodusi“, grupa koja je obilježilia ne samo moje djetinjstvo, nego i mnogih generacija Novljana. Posebno nam je drago što su i oni učesnici ove emisije i čitave organizacije, poručio je Vuković, uz poziv da im se i građani pridruže u što većem broju .

Članovi „Exodusa“ su već mnogo puta dokazali da su, ne samo dobri muzičari i zabavljači, nego i veliki humanitarci. Ante Krstović kaže da su sa zadovoljstvom prihvatili predlog sportskog direktora Stonoteniskog kluba „Novi“ Ranka Boce da pomognu tom klubu.

– Pošto je kompanija „Lighthouse of Montenegro“ jedan od glavnih sponzora te emisije, došli smo na ideju da bi bilo najbolje da priredimo jedan koktel u Gradskoj kafani, za koji je poslato preko 200 pozivnica. Mi ćemo svirati, djeca će igrati stoni tenis, a gosti će moći da u kovertama, po želji, daju donaciju. Mislim da je to jedan lijep način da se prikupe određena sredstva za klub, poručio je Krstović.

Koncept emisije je da gosti u raznim firmama rade za dnevnicu, a osim što će zabavljati goste na donatorskom koktelu, članovi „Exodusa“ će raditi u taksiju „More“, „NLB banci“ i „Gradskoj kafani“.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com