Sport

DŽUDO TURNIR U TIVTU – ČETIRI MEDALJE ZA TAKMIČARE IGALA

U Tivtu je održan 8. međunarodni džudo turnir „Kup Tivta 2018“, na kojem su učestvovali i takmičari džudo kluba „Igalo“. Novljani su na turniru u Tivtu osvojili četiri medalje. U konkurenciji mlađih pionirki, u kategoriji do 31 kilogram Marijana Stoiljković je osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju. Isto odličje osvoji su i mlađi poletarci, Nikolina Kokot u kategoriji do 25 kilograma i Vukašin Vujović do 34 kilograma. Treće mjesto i bronzanu medalju osvojio je mlađi poletarac Strahinja Murišić u kategoriji do 24 kilograma.

-Sa svakog takmičenja donosimo medalje i to je potvrda dobrog rada u klubu. Zadovoljni smo učešćem na turniru u Tivtu sa kojeg smo donijeli četiri medalje. Čestitam odvajačima medalja, ali i svima onima koji svakodnevno izvršavaju svoje obaveze i mukotrpnim radom doprinose razvoju kluba, ističe Katarina Mustur, trener Džudo kluba Igalo.

Osvajač srebrene medalje Vukašin Vujović prilikom gostovanja na našem Radiju, izjavio je da je zadovoljan nastupom na turniru u Tivtu .

-Ostvario sam tri pobjede i poraz i finalu u kategoriji do 34 kolograma. Svaka borba bila je teška ali sam odlično radio i zasluženo došao do medalje. Očekuju nas nova takmičebnja. Nadam se da ću i sa njih donositi medalje, jasan je Vujović

Strahinja Murišić osvojio je bronzu.

-Ja sam imao tri borbe. U dvije sam ostvario pobjedu, ali sam treću izgubio. Bilo je teško. Borci u mojoj kategoriji su izuzetno jaki. Nadam se da ću sa slijedećeg takmičenja donijeti sjajniju medalju, ističe Murišić.

Džudo klub Igalo, poziva sve zainteresovane dječake i djevojčice, da iskoriste priliku i upišu se na sport, koji razvija tijelo i sportski duh. Upis je u prostorijama kluba u Igalu.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com