Sport

DŽUDO, TURNIR U SARAJEVU – DŽUDISTI IGALA OSVOJILI PET MEDALJA

Na 27. međunarodnom džudo kupu “Vinko Šamarlić” u Sarajevu, učetvovalo je oko 600 takmičara iz 52 kluba  iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Bugarske. Takmičari džudo kluba “Igalo”,  osvojili su dva zlata, dva srebra i jednu bronzu u sledećim uzrasnim kategorijama:
U konkurenciji mlađih poletaraca Mitar Kokot je zauzeo prvo mjesto, dok je Vuk Andrić u kategoriji do 28 kg, osvojio II mjesto. U konkurenciji poletarki Nikolina Kokot je osvojila bronzu. U konkurenciji mlađih pionirki Nikolina Andrić je osvojila zlato, dok je u kategoriji za starije pionirke zauzela drugo mjesto. U konkurenciji starijih pionira, Nikola Vuletić je zauzeo peto mjesto, izgubivši meč za bronzu.
-Ovoga vikenda učestvovali smo na turniru u Sarajevu gdje su takmičari pokazali dobre borbe. Moram posebno da istaknem kategoriju mlađih poletaraca do 28kg, gdje je nastupilo 20 takmičara, gdje su Mitar i Vuk osvojili medelje. To pokazuje jačinu takmičenja, kao i njihov uspijeh, riječi su Katarine Mustur, trenerice u DŽK Igalo.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com