Please assign a menu to the primary menu location under MENU

KulturaVideo prilog

“DRUGOGA SUNCA LUČE” MIRAŠA MARTINOVIĆA PRED NIKŠIĆKOM PUBLIKOM

Nakon što je promovisana na Njegušima nova knjiga Miraša Martinovića “Drugoga sunca luče” biće predstavljena i čitalačkoj publici u Nikšiću. Promociju  organizuje Narodna biblioteka “Njegoš”, a biće održana u Gradskoj kući u 20 sati.

Martinovićev roman, objavljen je u izdanju Vijeća Crnogoraca Grada Zagreba, Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske i Skaner studija. Ovo zrelo djelo kroz nekoliko tokova  otkriva Njegoša u nepoznatom i atipičnom svijetlu, pa izmiče i odvaja se od brojnih knjiga dosada napisanih o crnogorskom vladaru i pjesniku.

Razgovor sa autorom vodiće Renata Bulajić, direktorka nikšićke biblioteke, a odlomke iz romana čitaće mr Ana Pejović.

Promcija je dio  projekta “Pomognimo kulturu Nikšića” koji podržava Vlada Crne Gore, Ministarstvo kulture i Opština Nikišić.

Podsjetićemo i na promociju na Njegušima, kroz foto i video zapise.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/05/milos-julija-miras-pavle.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/05/julija-milos.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

Poslije nikšićke promocije, predstavljanje Martinovićevog romana “Drugoga sunca luče” planirano je i u Herceg Novom i Zagrebu.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com