KulturaVideo prilog

“DRUGOGA SUNCA LUČE” MIRAŠA MARTINOVIĆA PRED NIKŠIĆKOM PUBLIKOM

Nakon što je promovisana na Njegušima nova knjiga Miraša Martinovića “Drugoga sunca luče” biće predstavljena i čitalačkoj publici u Nikšiću. Promociju  organizuje Narodna biblioteka “Njegoš”, a biće održana u Gradskoj kući u 20 sati.

Martinovićev roman, objavljen je u izdanju Vijeća Crnogoraca Grada Zagreba, Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske i Skaner studija. Ovo zrelo djelo kroz nekoliko tokova  otkriva Njegoša u nepoznatom i atipičnom svijetlu, pa izmiče i odvaja se od brojnih knjiga dosada napisanih o crnogorskom vladaru i pjesniku.

Razgovor sa autorom vodiće Renata Bulajić, direktorka nikšićke biblioteke, a odlomke iz romana čitaće mr Ana Pejović.

Promcija je dio  projekta “Pomognimo kulturu Nikšića” koji podržava Vlada Crne Gore, Ministarstvo kulture i Opština Nikišić.

Podsjetićemo i na promociju na Njegušima, kroz foto i video zapise.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/05/milos-julija-miras-pavle.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/05/julija-milos.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

Poslije nikšićke promocije, predstavljanje Martinovićevog romana “Drugoga sunca luče” planirano je i u Herceg Novom i Zagrebu.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com