Politika

DR SAVO MARIĆ ODGOVORIO NIKOLI KOĆALO I PORUČIO DA ZAVRŠAVA POLEMIKU

Predsjednik Novske liste dr Savo Marić odgovorio je Nikoli Koćelo poručujući da time završava polemiku sa njim o koncertu Cece Ražnatović i pokrenute peticije.

-Nažalost iz mog obraćanja Vama niste shvatili a ma baš ništa  što je napisano. Pokušaću ukratko još jednom da Vam pojasnim. Prvo, ako još jednom pročitate tekst vidjećete  da sam Vam objasnio  zašto smo protiv Vaše peticije i šta nas je navelo na to da Vam se obratimo.

Drugo, dao sam Vam upute kako da dođete do informacije koja će Vam otkriti šta koliko košta u Herceg Novom, baš zbog toga što nemam uticaj na to što tražite.

Treće, pomenuo sam Vas i Vaša lična djelovanja i nedjelovanja. Doduše nisam pominjao kriminalne radnje i aktivnosti Vaše stranke u tom periodu, a koja sad izbijaju na vidjelo, takođe za novske portale do juče niste ništa rekli, za razliku od podgoričkih koji su Vas bili puni. Takodje sam objasnio zbog čega je to tako da ne bi u priču uvlačio Vaše bliže rodjake i prijatelje, potpisnike peticije. Na kraju moram naglasiti i to da se Vi i ja u svojim školama nismo bavili istim literalnim djelima, kao ni literaturom, jer su nama u školi inspiracija za pisanje literalnih djela bili pisci koji su svoja djela stvarali baš u ovom gradu.

Što se tiče logike složićete se da nigdje na svijetu 30 ljudi ne može uticati na mišljenje 30.000 ili 40.000 ljudi, nigdje osim možda u krajevima odakle ste Vi. Završavajući ovu polemiku sa Vama pozivam Vas na kafu, sok ili pivo u zavisnosti šta pijete u Igalu kad god želite, a možda će najbolja prilika za to biti upravo na Cecinom koncertu -navedeno je u odgovoru dr Sava Marića.

 

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com