Društvo

DONACIJE IZ NJUJORKA DJEČIJEM DOMU “MLADOST”

Na inicijativu  generalnog konzula Crne Gore u Njujorku Željka Stamatovića i njegove želje da pomogne i poboljša uslove boravka djece u  Dječijem domu u Bijeloj, uplaćena su novčana sredstva u iznosu od 2.948 eura za opremanje namještajem.

Vladimir Delić, direktor  Dječijeg doma, kaže da su zahvaljujuci ovoj vrijednoj donaciji šticenici  dobili udobne i komotne garniture u svojim dnevnim boravcima u kojima  provode najveći dio slobodnog vremena.

Donacija je obezbjeđena zahvaljujući aktivnostima Montenegro golf kluba, koji već deset godina organizuje turnire sa ciljem prikupljanja sredstava radi pomoći djeci u Crnoj Gori.

U ovoj godini donirali su novčana sredstva dnevnim centrima u više gradova u našoj zemlji.  Predsjednik kluba Ramadan Ibrić, potpredsjednici Šime Bergam, Nikola Lukolić i Miso Nikolic članovi dr  Aleksandar Tomić i Dijana Keković napominju da je osnovni princip postojanja organizacije humanitarna djelatnost i pomoć djeci na teritoriji Crne Gore i da će sa tom misijom klub nastaviti svoje aktivnosti.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com