IzdvojenoNOVI PRIČA

DOBRO JUTRO,HERCEG NOVI!

Kao na svakom početku i danas možemo mnogo;  možemo poželjeti jedni drugima uspješan dan, možemo da pokažemo da se radujemo susretu, da posjetimo mjesta na kojima dugo nismo bili a znamo da su lijepa, iako drugačija od onog koje biramo svakodnevno, možemo da se potrudimo  da podržimo jedni druge i da  pokažemo da se  radujemo uspesima i našim i tuđim uspjesima. Možemo uraditi mnogo malih stvari da dan a i mi budemo bolji. I srećniji!

Dobro jutro, Herceg Novi!

Fotografija: Z. Vujnović

Nema Komentara

  1. E gospodine Radovicu kad vam sekretarijati u vezi sa visokim celnicima prestanu radit na principu familija posao onda mozda i obicni gradjani osjete kako izgleda kad opstina radi po zakonu ,ovako dok je ovih veza i vezica oni koji postuju zakon nemogu nikad nista zavrsiti i predmeti im se drze u fioke i zakon za njih ne postoji tako da ste bas daleko od postene price i da je Opstina servis na usluzi gradjana ,osjetio sam nazalost vise puta na svojoj kozi i jos to isto trpim ali dat ce bog i ovo ce se promjenit pa ako ja ne dozivim hoce moja djeca !!!!

  2. za dvije god nije apsolutno nista uradjeno od obecanog programa…niste sposobni jednu ….. autobusku stanicu da napravite a kamoli nesto vise!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com