Dobro jutroDruštvo

DOBRO JUTRO, HERCEG NOVI!

Vikend je proletio. Subota uz fešte, nedelja uz odmor, završavanje zaostalih poslova i rekreaciju. Pred nama je cijela nova sedmica. Nemojte kočiti sebe mišlju šta sve niste obavili tokom vikenda – planirajte šta da uradite danas i narednih dana. Želimo vam uspjeh.

Na raspravi u Herceg Novom – nacrt plana za obalno područje Crne Gore
Nacrt Prostornog plana posebne namjene za Obalno područje Crne Gore i Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu biće održan 11. februara 2016. godine, u velikoj sali Opštine Herceg Novi, od 12 do 14 časova, podsjećaju iz Sekretarijata za prostorno planiranje. Okrugli sto je dio javne rasprave o tim dokumentima, koju u primorskim gradovima organizuje Ministarstvo održivog razvoja i turizma do 26. februara.

Promocija: Dragan Velikić „Islednik“
Nije u programu Praznika mimoze ali neće ni izostati: večeras promocija knjige „Islednik“ Dragana Velikića koji je za ovaj roman dobio drugu NINovu nagradu. Prvu je zaslužio romanom „Ruski prozor“.
Kada sam knjigu završio i pročitao pre davanja izdavaču, rekao sam sebi: “Islednik” je moj “Lovac u žitu”. Ne znam da li je to moj najbolji roman, ali sam osećao još letos da će biti moja najčitanija knjiga, bez obzira na to da li će dobiti neku nagradu ili ne. To se dogodi piscu, to je ona jednostavnost do koje je jako komplikovano doći – rekao je po objavljivanju odluke žirija Velikić.
Na promociji u sali Muzičke škole, večeras u 19 sati govoriće autor i Jasmina Vrbavec. Organizator je hercegnovska Gradska biblioteka i čitaonica.

47. Praznik mimoze
Ove sedmice čeka nas na Mali salon hercegnovskih galerija, dječja cvjetna povorka i izložba cvijeća, škveranska fešta pjesme, vina, ribe i mimoze i drugi maskenbal…
Među sportskim programima valja izdvojiti od 12. do 14. februara 21. Plivački miting Montenegro mimoza kup.
Definitivno: ko zna da se raduje – naći će i čemu će se obradovati!

Na fotografiji Milana Dobrilovića kome zahvaljujemo za saradnju dovoljno je osmjeha za cio dan!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com