Dobro jutroDruštvo

DOBRO JUTRO, HERCEG NOVI!

Šta donosi novi dan u Novom?

Kažu da kroz život treba birati za prijatelje sanjare, one koji vjeruju, koji su hrabri, nose radost, rade i misle dobro. Kažu i da je najbolje vrijeme da osmislite svoj dan – jutro. Pokušajte uz program Radio Herceg Novog, uz listanje našeg sajta, a mi vam svakako želimo dobar dan u kome nas čeka:

Konferencija za novinare bivših radnika „NovogPrvoborca“
Bivši radnici “Novog Prvoborca” zakazali su za 11 sati u Gradskoj kafani konferenciju za novinare. Još uvijek nisu okončani sudski postupci po njihovim tužbama protiv poslodavca zbog neisplaćenih zarada. To je i povod za novi susret sa novinarima.

Vanredna skupština akcionara „PKB Herceg Novi“
Vanredna skupština akcionara TP „PKB Herceg Novi“ AD Zelenika biće održana u krugu firme u Zelenici sa početkom u 12 časova . Dnevnim redom vanredne Skupštine predviđene su između ostalog izmjene i dopune Statuta preduzeća, razrješenje članova Odbora direktora i imenovanje novih, donošenje odluke o reorganizaciji preduzeća…panirano je i donošenje odluke o raspodjeli dobiti za 2013. i 2014.godinu.

Počinje praznik!
Večeras će na Trgu Nikole Đurkovića u 19 sati zvanično biti otvoren 47. „Praznik mimoze“. Karnevalska povorka u kojoj će biti Gradska muzika, mažoretke, trombonjeri i maske krenuće sat ranije iz Igala, a na Trgu će biti organizovan program u kome će nastupiti ansambl „Stari kapetan“, UC „Diano“, glumac Goran Slavić, a od 21 sat je planiran koncert Harija Varešanovića (Hari Mata Hari).

Izložba slika Darka Vlaovića
U prostorijama hercegnovskog ogranka Matice Crnogorske večeras će u 19 sati biti otvorena izložba slika Darka Vlaovića. Izložbu će otvoriti istoričarka umjetnosti Kristina Milatović.

Dan pred nama, kažu meteorolozi, biće uglavnom sunčan, a maksimalna temperatura vazduha do 12 stepeni Celzijusa.

Autor fotografije: Miloš Samardžić

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com