Dobro jutro

DOBRO JUTRO, HERCEG NOVI!

Evo nam nove srijede, dana ušuškanog na sredini sedmice od kojeg svi imamo različita očekivanja i na početku ga različito opisujemo. Meteorolozi kažu – ova srijeda će biti oblačna sa sunčanim intervalima i biće  uglavnom suvo. Vjetar će nas pratiti povremeno, umjereno jak, južni i jugoistočni. I biće i dalje  neuobičajeno toplo, do 21 stepen.

Iz Elektroprivrede Crne Gore imaju drugu informaciju – zbog radova na niskonaponskoj mreži,  od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači dijela Igala koji se napajaju iz trafostanice Nizovi.

A iz Herceg festa nude najljepši okvir za ovaj dan  – na 47.Prazniku mimoze – dječija cvjetna povorka, koja je prošle sedmice odložena zbog loših vremenskih uslova, biće održana danas. Okupljanje maskiranih mališana od 15 sati u Parku Boka, a onda defile do Trga Nikole Đurkovića. Cvjetna žurka na Trgu – u 16 sati.

Dok mališani budu defilovali ulica od Parka Boka do bifea “Beograd” biće zatvorena za saobraćaj.

Cvjetna povorka, mažoretke, Gradska muzika, DJ i animatori  ukrasiće ovu srijedu. A ako bude kiše sve se seli u Sportski centar u Igalu.

Gdje god da bude ova povorka donijeće radost, a  tren čiste radosti najviše je što možemo očekivati od dana!

Dobro jutro, dragi naši!

Foto: sa dječjeg maskenbala u Institutu Igalo

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com