IzdvojenoNOVI PRIČA

DOBRO JUTRO, HERCEG NOVI!

Avgust odmiče polako, a nas ne napušta  ona fina radoznalost koja neprekidno tjera u potragu za novim utiscima, iskustvima, ljudima. Ne rijetko  se ovog  ljeta u gradu dešavalo više programa u toku jedne noći, pa smo  prisiljeni da biramo, na neke samo svraćali na druge  malo kasnili, ali smo bili tu gdje smo željeli i gdje su nam, kao na Guitar art summer festu recimo, muzika i ljudi zaista bogatili život.

Sastav „Spona“ sinoć je pokazao i dokazao kako se čarobno i moćno prepliću muzika Balkana i flamenko,  a za to iskustvo nagrađeni su dugim srdačnim aplauzom, povicima bravo, pozivom na bis, posebno nakon numera koje znamo i one poznate, sjetne  „Još ne sviće rujna zora“ … U moru svakodnevnih obaveza, poslova, događaja, desi se uvijek i onaj koji nam promijeni tok misli i želja i natjera nas da se osjećamo bolje.

  Talas radosti kretao je i sa terase Gradske kafane, gdje je osmjehnut, dobro raspoložen, avgustovsku novsku noć  opet  bojio pjesmom naš Dragan Karlo  Đorđević. I zbog tih nenadanih susreta treba čuvati ovu finu radoznalost, koja je  naročito budna ljeti, .

Dobro jutro, dragi naši, dobro jutro, Herceg Novi!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com