IzdvojenoNOVI PRIČA

DOBRO JUTRO, HERCEG NOVI!

Decembarsko sunce, ni izdašno niti snažno kao julsko ili avgustovsko, ali svejedno, sunce koje zna da obasja, pomilije,ugrije. Kao i  ljudima i njemu treba pustiti da govori, da nam daruje ono što u tom trenutku može. Dar onda treba primiti sa zahvalnošću i krenuti u dan sigurnije, jer će svako od nas imati svoj osunčani trenutak, iako će on svima različito značiti.

Dobro jutro, dragi naši, dobro jutro, Herceg Novi!

Fotografija: Neda Neda

Nema Komentara

 1. Probajte nostrifikovati diplomu ovoga “fakulteta” van granica Crne Gore,pogotovo u EU,pa to je smjesno kako se sami reklamiraju i dizu pare jadnim roditeljima.
  Novi je vec sada prepun “strucnih” menadzera i direktora,ali konobara,kuvara,slasticara nema,pa nema.
  Samo drzavni fakulteti imaju NOKUT i akreditaciju za vodjenje visokoskolske nastave.

  1. Fakultet za menadžment Herceg Novi uma i akreditaciju i licencu za vođenje visokoškolske nastave, što se vidi iz spiska akreditovanih i licenciranih visokoškolskih ustanova koje se nalazi na sajtu Ministrstva prosvjete CG:
   :http://www.mpin.gov.me/informacije/licencirane_ustanove.
   Stoga su sve diplome ovog fakulteta priznate svugdje u svijetu. Npr., gosp. Janez Rozmari, zamjenik direktora Lovćen osiguranja za CG je magistrirao na Fakultetu za menadžment Herceg Novi i nostrifikovao tu diplomu u Sloveniji na Ljubljanskom univerzitetu, itd. Mogu se navesti mnogi primjeri iz regiona i svijeta.gdje je ova diploma nostrifikovana,.
   Čak je Fakultet dobio licencu EUA — Evropske Asocijacije Univerzitea, koja je angažovana od strane Ministarstva prosvjete da ocije i rad fakulteta vidi:

   http://www.fm-hn.com/wp-content/uploads/2014/09/IEP-PREVOD.pdf

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com