Kultura

DOBRO DOŠLI NA JANUARSKU DJEČIJU REVIJU

U programu našeg radija ugostili smo modele AR scouting agencije, na čelu sa Balšom Pešićem, ovogodišnjim pobjednikom takmičenja „Prince Universe“, kao i Sofiju Vlahović, Lauru Benusi, Anitu Mučić i Leu Gazdić, sa njima naravno, bila je u ime agencije Nataša Milosavljević miss Crne Gore 2015.godine.

Na pitanje otkud ideja da  bude maneken, Balša nam je sramežljivo objasnio  kako je sve krenulo.

-U Bodrumu u Turskoj imali smo brojne revije, stekao sam nove drugare,a najbolji je Muki. Zahtjevno jeste ali, to volim, da šetam i poziram. Balša će učestvovati i u programu dočeka dječije Nove godine danas, njegov zadatak je da osim pojavljivanja u društvu Deda Mraza, otpjeva par kompozicija.

Sofiji je ideja vodilja kao i većini djevojčica, da bude lijepa, samim tim i zapažena što već svakako jeste, a osim bavljenja manekenstvom, koje preferira, posvećena je i folkloru.

Laura ističe kako kod nje nije bio baš uobičajen postupak. Naime, sestrina drugarica se bavi manekenstvom, a kada je počela i sestra ona je bila odlučna da joj se pridruži.Bio je to imperativ.

Anita je učenica OŠ „Orjenski bataljon“ ,a problem joj ne predstavlja usklađivanje školskih sa obavezama ovog tipa.  Uvod u manekenstvo bilo je učešće u UMS školi za talente. Kaže da se oduševila kada je posjetila web stranu agencije, te da je kao ulaznicu u ovaj svijet  prije par godina doživjela predstavljanje na reviji. Lea je kao i njeni prethodnici izrazila prevashodnu želju a potom i ljubav ka ovom pozivu koji to još nije u pravom, profesionalnom smislu ali bi volje da to postane. Svi su saglasni da im je uz Natašu život ispunjen i da su veoma zadovoljni saradnjom sa njom.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2017/12/image-0-02-05-ff265efc6c7e5ad579cbbc099c6d62e4fa37766a9b5b2e105b0ab8818a91b84d-V-2.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

Nataša Milosavljević koja je, što je našoj javnosti poznato miss Crne Gore bila 2015.godine,  potvrđuje da je zadovoljna zbog njihovog pristupa i zahvalna na impresijama koje su saopštili ali da se prije svega,s obzirom na njihov uzrast, još uvijek igraju. Herceg Novi je njena ljubav i polazište, zbog toga je i srećna što može u svom gradu da doprinese razonodi, zabavi za najmlađe.

-U Herceg Novom nema škole manekenstva, uopšte nema agencija tako da sam jako srećna zbog njih , a sa starijama je logično ozbiljniji rad. Volim da ih upućujem u svijet,inače ali prevashodno u lijepa iskustva modelinga. Sva djeca su dobro došla, oni su ti koji treba da se zabave ui steknu samopouzdanje, bitno je da je to njihova a ne želja roditelja, objasnila je Nataša Milosavljević miss Crne Gore 2015.godine, naglašavajući da Revija koja je planirana prije praznika, odgođena  iz opravdanih razloga za januar.

-Veliki broj djece tokom raspusta nije u Herceg Novom tako da nakon što se vrate planiramo organizaciju samo dječije Revije, okvirno je definisan datum to je 20.januar. Biće prisutni mnogi dječiji brendovi, odavde sam počela i uvijek se sa radošću vraćam da organizujem programe u rodnom gradu, ističe Milosavljević. Jednodušno naši gosti su slušaocima i čitaocima portala Radio Herceg Novog poželjeli srećnu i uspješnu 2018.godinu.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com