IzdvojenoKultura

DO SRIJEDE NA GRADSKOJ KULTURNOJ SCENI: KONCERTI,DANI MUZIKE, PREDSTAVE, FEŠTE

Brojni kulturni programi pred nama danas i narednih dana.

Večeras na Kanli kuli koncert najpopularnijeg „a capella“ hora na ovim prostorima  „Viva vox“ . Predvođen dirigentkinjom Jasminom Lorin, beogradski hor „Viva vox“ postoji već 13 godina, a na repertoaru su atraktivne obrade najvećih svjetskih hitova. Njihov treći koncert na Kanli kuli, u organizaciji Herceg festa i gradske Turističke organizacije, počinje večeras u 21 sat. Ulaznice po cijeni od 5 eura možete kupiti na na ulazima u tvrđave Forte mare i Kanli kula.

KUD “Sloga” večeras priređuje koncert “Ljeto s prijateljima”. Nastupiće, uz domaćina, Kulturno umjetnička društva “Sloga” iz Šipova, “Mokra gora” iz Zubinog potoka, “Žerovnica” iz Zvečana, “Petar I Karađorđević Mrkonjić” iz Mrkonjić grada.

Koncert počinje u 21 sat na ljetnjoj pozornici Doma kulture u Đenovićima.

Povodom 300 godina Topljaljske komunitadi, a pod pokroviteljstvom hercegnovske  Opštine, planirani su od 9. do 29. jula brojni programi objedinjeni naslovom  „Herceg Novi – Luka Njegoša i Andrića“ . Potvrđeno je i da će biti  otvorena kuća Iva Andrića, a dio programa odvijaće se u bašti Gradskog muzeja „Mirko Komnenović“  i  na Kanli kuli.

Prvi program je koncert vokalne grupe Konstantin iz Niša sutra veče (9. jul) u bašti Gradskog muzeja „Mirko Komnenović“. Početak je u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Sutra veče (9.jul) u Dvorani Park mjuzikl za djecu „Legenda o hrabrosti“ Čiča mičinog pozorišta iz Srbije. Ulaznica košta 3 eura, a početak predstave je u 21 sat.

U okviru programa „Herceg Novi – Ljeto 2018“ sutra veče (9. jul) u Zelenici će nastupiti Dragoljub Đuričić i Balkanska lavina. Koncert počinje u 21 sat, a pokrovitelji su Opština i Turistička organizacija Herceg Novi.

U okviru istog programa na Trgu Nikole Đurkoviča sutra veče (9.jul) nastupa Ancora band. Početak je u 21 sat.

Koncertom akademskog hora Collegium musicum „Odjeci…“ u utorak veče (10. jul) na Kanli kuli, počeće jubilarni 35. Dani muzike u našem gradu. Početak koncerta je u 21:30.

U srijedu (11. jula) na Kanli kuli će nastupiti popularna glumica Anđelka Prpić sa predstavom „Šta me snađe“. Tekst je napisao je jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je režiju uradio proslavljeni glumac, muzičar i reditelj Branko Đurić Đuro.

Početak je u srijedu u 21 sat na Kanli kuli.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com