IzdvojenoKultura

DO KRAJA SEDMICE: TRI OSTVARENJA JAPANSKE KINEMATOGRAFIJE I KONCERT ABBA REAL TRIBUTE BAND-A

Osim projekcije tri ostvarenja savremene japanske kinematografije, programa koji Herceg fest realizuje u saradnji sa  japanskom ambasadom u Crnoj Gori  i koji je  planiran za 13. i 14. jun, ovu sedmicu na gradskoj kulturnoj sceni obilježiće i  koncert ABBA Real Tribute Banda – zakazan za subotu 16. juna.

Mini revija ostvarenja savremene japanske kinematografije obuhvata tri filma, sutra,  13. juna u 18 sati biće prikazan film “Mamešiba nemirno štene”, reditelja Kamei Torua. Istog dana  od 20:30  slijedi film  “Samurajski jelovnik”, reditelja Juzoa Asahare. Za 14. jun od 20 i 30  najavljena je komedija reditelja Takeući Hidekija “Rimske terme”.Ulaz na projekcije kojeće biti organizovane u maloj sali Dvorane “Park”  je besplatan.

A koncert koji nas očekuje 16. juna dovodi u  Novi ABBA Real Tribute Band  koji je osnovan  krajem 2007. godine i čine ga iskusni, školovani muzičari, a od drugih bendova izdaja ga  originalno izvođenje hitova jednog od najpoznatijih svjetskih sastava ikada – švedske grupe ABBA.

Posjetioci koncerta koji je planiran na Škveru  imaće priliku da uživaju u hitovima   grupe ABBA čije su pjesme bile na vrhu svjetskih muzičkih lista u drugoj polovini sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog vijeka.  Podsjećamo na i danas rado slušane  hitove poput kompozicija “Waterloo”, “Chiquitita”, “ Dancing queen“ i “Mama mia“, koji članovi ABBA Real Tribute Band-a  izvode  tako  da ne izlaze iz okvira autentičnog, pa će starije podsjetiti na mladost an mladima još jednom posvjedočiti  da jedino kvalitet i posvećenost rezultiraju trajnim uspjehom.

Zrenjaninci i Zrenjaninke iz grupe Abba Real Tribute Band do sada su uspješno nastupali  u prepunim halama u Srbiji i regionu  ali i u  u skandinavskim zemljama poput Norveške i Švedske.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com