Društvo

“DJEČIJI KULTURNI VIKEND” U KUMBORU

Nevladnino udruženje ” Kulturno – kreativna radionica Kumbor”   tokom vikenda (14. i 15. septembra) realizovaće ” Dječiji kulturni vikend”  u Domu kulture u Kumboru.

U subotu 14. septembra biće odigrana predstava “Dječija prava i zabava” sa Šantom Pantom , a potom priređen mjuzikl “Nikad više ti i ja” za mame i tate. U nedelju 15.   septembra  program ” Veče otvorene knjige”, a učestvuju  Dejan Đonović i Sonja Padrov Tešanović, najavila je predsjednica Mirjana Ivanović:

-Za Šantu Pantu i pisce Dejana Đonovića i Sonju Padrov Tešanović smo se odlučili jer su bliski djeci da bi bili opušteni i uživali u njihovim poznatim pjesmama i predstavama koje su izvođene i u drugim gradovima Crne Gore. Ulaz za oba programa je besplatan i pozivam djecu i njihove rodetelje da nam se pridruže, kazala je Ivanović.

NVU ” Kulturno – kreativna radionica Kumbor” sve programe realizuje u okviru projekta “ Dječije kulturno ljeto” koji je podržala Opština HN, kazala je Ivanović:

-Prošlog vikenda u saradnji sa KSC ” Diano” priredili smo  veče plesa za djecu ” U ritmu ljeta”. Narednog vikenda planiramo strip radionicu koju će voditi Nikola Ćurčin, a za kraj ovog mjeseca muzički program, najavila je Ivanović.

Dječija prava i zabava” sa Šantom Pantom ,biće odigrana 14. septembra u 18 sati, a potom priređen mjuzikl “Nikad više ti i ja. Program ” Veče otvorene knjige”,u nedelju u isto vrijeme u Domu kulture.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com