Društvo

DEŽURSTVA TOKOM PRAZNIKA

Povodom  Dana nezavisnosti utorak 21. i srijeda 22. maj su neradni dani. U cilju efikasnijeg funkcionisanja komunalne infrastrukture u preduzećima će biti organizovana dežurstva.

Potrošači eventualne probleme u vodosnabdijevenaju mogu prijaviti dežurnom dispečeru  na broj: 067-302-301.  U Komunalno-stambenom biće organizovana dežurstva zaposlenih po sektorima za održavanje puteva, javne rasvjete i zelenih površina, koji će biti  u koordinaciji sa  Službom Komunalne policije i inspekcijskog nadzora  i Centrom  bezbijednosti Uprave policije.

U  preduzeću „Čistoća“organizovaće dodatnu smjenu na čišćenju, sakupljanju i odvozu otpada. Sve  komunalne probleme građani  mogu  prijaviti  nadležnim u Opštini Herceg – Novi posredstvom Call centra 19800 u  okviru sistema “48 sati”.

Na opštim i posebnim parkiralištima sutra i u srijedu  biće besplatno parkiranje, informišu iz Parking servisa. Pošte na području naše opštine sutra neće raditi, dok će u srijedu 22. maja biti otvorena pošta u Igalu od 08 do14 sati. Banke  naredna dva dana neće raditi.

Autobusi gradskog prevoza  na relaciji Igalo Kamenari sutra i u srijedu saobraćaće na sat. Kružna linija Igalo Meljine neće saobraćati.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com