Društvo

DEŽURSTVA KOMUNALNIH SLUŽBI, BANAKA, PARKING SERVISA, POŠTI TOKOM PRAZNIKA

Povodom Dana državnosti i ustanka naroda i narodnosti Crne Gore – službe i organi uprave u Opštini Herceg-Novi neće raditi 13. i 14. jula.

U cilju efikasnijeg funkcionisanja komunalne infrastrukture u komunalnim preduzećima tokom praznika biće organizovana dežurstav tehničko-operativnih ekipa.

U  D.O.O Vodovod i kanalizacija ekipe će intervenisati u slučaju kvara na vodovodnoj mreži, a potrošači mogu prijaviti kvarove dežurnom dispečeru na telefon: 067-302-301.

U  D.O.O. Komunalno-stambenom preduzeću biće organizovana dežurstva zaposlenih po sektorima, koji će raditi u koordinaciji sa pripadnicima Centra bezbjednosti Herceg – Novi i opštinskom Službom zaštite i spasavanja.

Zaposleni u gradskoj „Čistoći“ pojačali su aktivnosti u sektorima deponovanja, u Servisnoj zoni, Reciklažnom centru i na održavanja javnih površina i odvoza otpada. Oni će raditi pojačanim kapacitetima i tokom praznika.

Komunalna policija u koordinaciji sa pripadnicima Uprave policije i  Uprave za inspekcijske poslove Crne Gore  radiće non-stop i tokom praznika. Građanima i turistima na usluzi je telefon Call centru 19800 putem kojeg mogu prijaviti slučajeve narušavanja javnog reda, uputiti primjedbe i sugestije.

Građani se mogu obratiti i putem sajta www.sistem48hercegnovi.me, e-mail: sistem48@hercegnovi.me i SMS:067 236 333.

POŠTE NERADNO

Pošte neće raditi sutra (13.07), dok će u subotu, 14. jula na usluzi biti pošte Herceg – Novi i Igalo od 8 do 14 časova, saopšteno je iz Centra pošta Herceg Novi.  Nedeljom pošte ne rade.

BESPLATAN PARKING

Parking servis neće naplaćivati usluge parkinga povodom Dana državnosti Crne Gore, 13. i 14. jula, saopšteno je iz Parking servisa Herceg Novi.

BANKE NE RADE

Banke u Herceg Novom neće raditi u petak i subotu, dok je nedelja uobičajeno neradni dan.

GRADSKI AUTOBUSI PREMA LJETNOM REDU VOŽNJE

Za praznik neće biti izmjenjen režim vožnje gradskih autobusa, saopšteno je iz  kompanije “Blue Line”. Podsjećamo da je na snazi ljetni red vožnje. Na liniji Igalo-Kamenari-Igalo autobusi saobraćaju na 20 minuta.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com