Uncategorized

DEŽURSTVA TOKOM PRAZNIKA

Povodom   Prvomajskih praznika  –  Službe i organi uprave u Opštini Herceg-Novi  neće raditi sutra i u srijedu 02. maja.  U cilju efikasnijeg funkcionisanja komunalne infrastrukture u preduzećima su  organizovane tehničko-operativne ekipe, koje će tokom praznika biti na usluzi građanima.

U  Vodovodu Herceg – Novi biće organizovana dežurstva tehničkih ekipa, koje će intervenisati u slučaju kvara na vodovodnoj mreži i kanalizacionoj infrastrukturi.  Potrošači eventualne kvarove mogu prijaviti dežurnom dispečeru  na broj: 067-302-301.

U Komunalno-stambenom  biće organizovana dežurstva zaposlenih po sektorima za održavanje puteva, javne rasvjete i zelenih površina, koji će biti  u koordinaciji sa opštinskim dežurnim službama, Komunalnom policijom i Centrom  bezbijednosti Uprave policije. Zbog inteziteta radova na proljećnom uređenju grada i izletišta ekipe zelenila i odvoza  zelenog otpada će raditi i za praznik.  Na sajtu komunalnostambeno.me mogu da se informišu o  aktivnostima i da upute zahtjeve kao i primjedbe nadležnim komunalnim službama.

U  preduzeću „Čistoća“ Herceg-Novi organizovali su dodatnu smjenu na čišćenju, sakupljanju i odvozu otpada. Komunalci će raditi pojačanim kapacitetima na  održavanju i čišćenju javnih površina na Šetalištu, Škveru , trgovima, rivijeri,  kao i pored ugostiteljsko – turističkih objekata i graničnih prelaza.

Sve  komunalne probleme građani  mogu  prijaviti  nadležnim u Opštini Herceg – Novi posredstvom Call centra 19800 u  okviru sistema “48 sati”.

BESPLATAN PARKING 01. i 02. MAJA

DOO Parking servis Herceg – Novi  za prvi i drugi maj neće naplaćivati parking u gradu. Besplatno parkiranje na opštim i posebnim parkiralištima na kojima oni gazduju  biće omogućeno  sutra i u srijedu ,02. maja, obavjestili su   iz doo Parking servis Herceg-Novi.

POŠTE: NERADNO

Povodom Međunarodnog praznika rada sutra i u utorak, 02. maja neće raditi nijedna pošta na području Opštine Herceg – Novi, saopšteno je iz Pošta Crne Gore.

 PRAZNIČNI  RED VOŽNJE GRADSKOG  SAOBRAĆAJA 

Gradski i prigradski autobusi  za vrijeme   praznika  će saobraćati po nedeljnom  (prazničnom) redu vožnje. Autobusi na liniji Igalo – Kamenari- Igalo  iz Igala polaze na pun sat , dok  na kružnoj liniji ne saobraćaju,  saopšteno je iz kompanije  “Blue Line”  Herceg – Novi.

BANKE NERADNO

Tokom  Praznika  poslovnice banaka na području Opštine Herceg-Novi neće raditi  01. i 02. maja.

 CEDIS: ZA PRAZNIK BEZ PLANSKIH ISKLJUČENJA STRUJE

Tokom prvomajskih praznika u utorak i srijedu 01. i 02.maja, u svim djelovima obezbijeđeni su neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje   Crnogorskog elektrodistributivnog sistema. Za praznik  nisu predviđena planska isključenja električne energije, a u slučaju vanrednih okolnosti biće  angažovane dodatne ekipe. Eventualni  prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži  potrošači  mogu prijaviti  na non-stop dežurni broj telefona:   327– 326, saopšteno je iz CEDIS-a.

 

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com