Politika

DEMOKRATE: HERCEG NOVI IMA NAJSTABILNIJU VLAST U POSLEDNJIH 20 GODINA

U novom reagovanju novske Demokrate, kako navode, “na neviđeni primitivizam kojim odišu redovi posljednjih saopštenja DPS-a, od čije terminologije zazire svaki normalan, vaspitan i iole kulturan čovjek,  odgovaraju činjenicama”.

-O vašem radu i rezultatima istih najbolje govori to što su vam građani Herceg Novog prošle godinu dana uskratili poverenje. Za razliku od vas, Demokrate su znale da cijene ukazano povjerenje, i da domaćinskim pristupom rade isključivo za račun građana i u javnom interesu.

Za svega pola godine uspjeli smo da u Herceg Novom vlast učinimo najstabilnijom vlašću koju je Herceg Novi imao u poslednjih dvadeset godina i da već vratimo više od trećinu duga od 6 miliona eura koji nam je ostavio DPS.

Apsurdno je da vi govorite o bezakonju Opštine, a Upravna inspekcija Ministarstva javne uprave je samo u periodu od 1. januara do 10. juna u osam opština u kojima DPS vrši vlast ustanovila 28 nezakonitosti. I to u vidu nezakonitih imenovanja, nezakonito raspisanih konkursa, ćutanja administracije, itd.

Panika je u redovima DPSa zato što su svi građani Novog svjedoci da je posao oko led rasvjete namješten na štetu upravo njih samih, pa sad krivci iz DPSa pokušavaju da se vade i prebacuju odgovornost na novu vlast. Nisu Novljani zaboravili ni namještanje i kupovanje  stana na račun građana načelniku policije, kumu odbornika, bivšeg predsjednika Skupštine. Ništa bolje po grad i Novljane nisu bile ni ostale kumovske relacije Đukanović, Brković, Ban, koje su uništile privredu Herceg Novog.

Nakon svega ovoga, znamo da vam nije lako, jer smo vam razotkrili skrivene prevarne namjere koje bi sigurno prošle da ste još dvije godine ostali na vlasti. Razumijemo i razloge za vašu potrebu da nas zasipate primitivizmom po principu „kad nema argumenata, onda protivnik vrijeđa“.

Toliko ste sposobni i iskusni da smo vas mi mlađi od vas punih 30 godina doveli do nivoa da vam se svi smiju pljuvačinama i gadostima kojima zasipate javnost. A, kako i neće kad vas toliko nerviramo da Demokrate i predsjednika Demokrata pomenete 60 puta u jednoj minuti. Tek ćete nas pominjati -saopštavaju iz OO Demokrate Herceg Novog.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com