DRUŠTVOTurizam

„DELFIN“ I „PARK“ I HILJADU HOTELSKIH GOSTIJU U BIJELOJ

 

Za kraj juna  najavljeno je otvaranje novog hotela „Park“ u Bijeloj, koji je, i to je dobra vijest, bukiran do kraja oktobra. Uz „Delfin“  koji je takođe u vlasništvu kompanije „Carine“  u Bijeloj će ovog ljeta  svakodnevno boraviti  hiljadu  hotelskih gostiju, kao u zlatno vrijeme novske turističke privrede.

Zvanično otvaranje hotela „Park“  čija je izgradnja počela u septembru prošle godine predviđeno je za kraj juna, a do tada će biti završeni finalni radovi  na objektu, plaži, okolini  hotela i parkovskim  površinama.

-Sve mora biti završeno do 1. jula kada nam stižu prvi gosti sa njemačkog tržišta. Radovi idu predviđenom dinamikom, svi izvođači su u punom sastavu i moleri i zidari i parketari, montira se i namještaj što dovoljno govori da su radovi pri kraju. U toku je  nasipanje plaže pa računamo da će u narednih sedam dana i taj posao biti gotov.  Park oko hotela biće sređen po projektu uređenja terena, biće obnovljen i zaštićen biljni fond, ali tek kada završimo radove na objektu- kazao je  Čedo Popović, vlasnik kompanije „Carine“ u okviru koje će poslovati hotel „Park“.

Hotel će biti kategorisan sa četiri zvjezdice a imaće 250 luksuznih soba i apartmana.  Novo zdanje imaće dva spa centra i dva bazena, unutrašnji, zatvoreni i jedan otvoreni. Za parking  prostor predviđena je podzemna garaža, a autobusima će biti omogućeno zaustavljanje i prilaz na parkingu pored magistrale.

Popović navodi  da će od minimalno planiranog ulaganja od 6,5 miliona eura investicija na kraju iznositi preko 15 miliona.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com