DruštvoIzdvojeno

DEFILE MATURANATA – SRCE GRADA ISPUNJENO LJEPOTOM NOVSKE MLADOSTI

All-focus

Kao mladost, ništa ne može da ozari novske ulice, skale, trgove… Oni su večeras prošli kroz kapiju grada, sišli niz stepenice ispod novske Tore i krenuli, ponosno, znatiželjno, srećno da uhvate svoje snove.

Grad je iznjedrio još jednu generaciju u kojoj je 290 učenika koju su završili Srednju mješovitu školu „Ivan Goran Kovačić“. Mnogi od njih radovali su nas i činili ponosnim osvajajući brojne nagrade u našoj ali i zemljama u okruženju, pa i dalje, pronoseći na najljepši način slavu našeg gada, činili da budemo prepoznatljivi po uspješnim i obrazovanim mladim ljudima. A tek ćemo! Svako od njih, svake godine, nosi nešto posebno, jedinstveno!

Večeras, u toaletama i odjelima, daleko od onih djevojčuraka i momčića na koje smo navikli u svakodnevnom sretanju kroz grad. Ponos je najbolja riječ, a tako se večeras osjećaju i oni, i roditelji, prijatelji, profesori. Tako se večeras osjećao Herceg Novi!

Maturska proslava organizovana je u Institutu „Dr Simo Milošević“ gdje je za dobru zabavu zadužen bend Dule i Igor i DJ Mikeli.

 

SREĆNO DRAGI MATURANTI!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com