IzdvojenoTurizam

DANI HERCEG NOVOG U BEOGRADU 19. I 20. MAJA – SARADNJA I UZAJAMNA PREZENTACIJA DVA GRADA

Qtpfsgui 1.9.2 tonemapping parameters: Operator: Mantiuk Parameters: Contrast Mapping factor: 0.1 Saturation Factor: 0.8 ------ PreGamma: 0.445

Turističke organizacije Herceg Novog i Beograda u Knez Mihajlovoj ulici,  u okviru Dana Herceg Novog, 19. maja potpisaće  Protokol o saradnji kojim će  i zvanično potvrditi tradicionalno dobre poslovne i ukupne odnose između dva grada. Tim povodom će od 19. do 20. maja u Beogradu boraviti delegacija Opštine i gradske Turističke organizacije, a pripremljen je i dvodnevni program koji uključuje učešće mažoretki, gradske muzike, klape Castel Nuovo,  koji će  na više lokacija u Beogradu predstaviti hercegnovsku turističku ponudu.

Protokol će potpisati direktori Turističkih organizacija Herceg Novog i Beograda, Pavle Obradović i Miodrag Popović. Ovim dokumentom se potvrđuje raspoloženost za nastavak bliske saradnje u uzajamnoj prezentaciji turističke ponude oba grada, te razmjeni informacija u cilju unaprijeđenja usluga, reciprocitetno predstavjanje festivala i manifestacija, kao i marketinška saradnja.

-Turistička organizacije Beograd i Turistička organizacija Herceg Novi  saglasne su o potrebi unapređenja međusobne saradnje u oblasti turizma i ugostiteljstva, kulture i sporta, razmjene iskustava i dobre prakse u funkcionisanju turističkih organizacija, lokalne samouprave i izražavaju zajedničko uvjerenje da postoji mogućnost međusobne saradnje u oblasti turističke privrede što će doprinijeti budućem uspješnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju sa svim pozivitivnim ekonomskim i drugim efektima, što je osnovni cilj ovog Protokola. Zajedničkim aktivnostima organizovati marketinške nastupe, medijsko poslovanje i promociju turističkih destinacija Beograda i Herceg Novog, kao i raditi na unapređenju međusobne saradnje, na razmjeni i organizaciji manifestacija i događaja u organizaciji strana potpisnica“, navodi se u Protokolu o saradnji turističke organizacije Herceg Novog i Beograda čija je prvobitna verzija potpisana 2012. godine. Dogovor o obnavljanju Protokola je postignut na Danima Beograda održanim u februaru u Herceg Novom u okviru 49. Praznika mimoze.

Prva konkretna akcija koja će se realizovati u okviru ovog Protokola je prvo učešćE Herceg Novog na beogradskom Manifestu koji se održava od 25. do 27. maja, gdje će TO HN predstaviti bogatu ponudu manifestacija i festivala koji se tokom cijele godine održavaju u našem gradu.

Planirani program na Danima Herceg Novog u Beogradu

Potpisivanje protokola o saradnji u Knez Mihailovoj 56 (info centar TOBG) uz prisustvo zvaničnika Herceg Novog i Beograda, nakon čega slijedi jednočasovni defile mažoretki zakazani su za 19. maj.
U toku dana,  u Knez Mihailovoj TOHN će imati promotivni štand, na kojem će biti  izložen promo materijal i gastro delicije. U 19h planirana je prezentacija na terasi kuće Đure Jakšića u Skadarliji, gdje će biti pripremljena riblja zakuska uz muziku  klape Castel Nuovo.
Gostovanje mažoretki i direktora TOHN na RTS-ovoj “Šarenici” ispred Skupštine grada između 9-10h zakazano je za 20. maj. Defile mažoretki i nastup klape Castel Nuovo  biće u  12h ispred Beton Hale gdje će biti postavljen štand TOHN za cjelodnevnu prezentaciju.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com