IzdvojenoTurizam

DANAS I SUTRA NA PROGRAMU 50. PRAZNIKA MIMOZE

Podsjećamo na programe u okviru 50. Praznika mimoze.

Danas će biti otvoren Salon vina, od 12 do 20 sati, u Lazure Hotel & Marina.

Izložba „Karneval minijatura“, autorke Novljanke Marine Mijanović, biće otvorena večeras u 19 sati u Dvorani Park.

Karavan 50. Praznika mimoze danas gostuje u Trebinju. Gradska muzika, mažoretke i ostali učesnici Karavana muzikom i plesom prenijeće praznični duh Herceg Novog Trebinjcima i njihovim gostima. Defile Karavana krenuće u 12:00 časova ispred hotela „Leotar”, a zatim nastavlja preko Kamenog mosta, Dučićeve ulice i mosta Ive Andrića.

Sutra (nedelja) je na programu Dječiji maskenbal u Institutu u Igalu. Podijeljen je u dva termina, za djecu do 6 godina će se održati od 15 do 17 sati, dok će nakon toga uslijediti zabava za starije mališane.

SPORTSKA DEŠAVANJA 50. PRAZNIKA MIMOZE

Na bazenu Instiruta „Dr Simo Milošević“ jutros je počeo XXIV Međunarodni plivački miting „Mimoza Montenegro kup“ na kojem učestvuje 250 takmičara iz Crne Gore i regiona. Takmičenje se održava u tri termina, svečano otvaranje predviđeno je u 17 sati, a završetak nadmetanja sutra prije podne.

„Mimoza kup u streličarstvu“ biće organizovan sutra (nedelja) u Sportskom centru u Igalu, početak je u 10 sati. Organizator je SK Savina, a učesnici su iz Crne Gore i regiona.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com