Ekonomija

D‐MARIN PORTONOVI MONTENEGRO MARINA BIĆE PREDSTAVLJENA NA MONACO YACHT SHOW‐U

Vodeći se misijom da raste i postavlja nove standarde i strategije razvijene upravljanjem marinama i nautičkom industrijom, te usput stvarajući vrijednost za poslovne partnere, D‐Marin je u januaru ove godine preuzeo poslovanje Portonovi marine.  D‐Marin je kompanija u okviru Doğuş grupe koja kroz svoje poslovanje postavlja nove standarde u upravljanju marinama. Upravljajući sa 11 jedinstvenih marina u Jonskom, Egejskom i Jadranskom moru, D‐Marin kreira jedan od najvećih međunarodnih lanaca marina na istočnom Mediteranu – saopštili su iz kompanije Azmont Investments.

Kako navode, Portonovi marina, namijenjena prihvatu jahti i superjahti koje će uživati na Jadranu, postala je dio D‐Marin porodice početkom 2018. godine. Nakon potpisivanja ugovora sa kompanijom Azmont Investments D‐Marin Portonovi Montenegro marina će na jednom od najatraktivnijih dijelova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima. Marina u Kumboru biće predstavljena na Monaco Yacht Show‐u.

-Istovremeno, koristeći svoje bogato iskustvo i visoke standarde upravljanja, D‐Marin nastavlja da širi svoje poslovanje novim ugovorima u upravljanju marinama. Smještena na istočnoj strani Portonovi rizorta, marina je izgrađena da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina će od 2019. godine pružati najveći nivo usluga. D‐Marin Portonovi Montenegro marina će služiti i kao granični prelaz, te će uz sve ostale sadržaje nuditi i snadbijevanje vodom i strujom, sanitarni čvor, servis za pranje te benzinsku stanicu. Portonovi, se nalazi u srcu crnogorske obale, postaće jedna od najtraženijih destinacija Crne Gore i Mediterana. Prostiraće se na 26 hektara, pružajući raznovrsne rezidencijalne mogućnosti, privatne vile te prvi “One&Only” hotel u Evropi u kombinaciji sa Chenot Health Wellness Spa. Kada bude izgrađen, vrijednost rizorta će dostići 800 miliona eura – saopštavaju iz Azmonta.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com