IzdvojenoKultura

“CVRČAK I MRAV” PREMIJERNO U NOVOM 27. MAJA

Predstava „Cvrčak i mrav“, rađena u koprodukciji NVO Teatar Mladih, JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, JU Gradsko pozorište Podgorica, JUK Herceg fest i JU Grad teatar Budva, a uz podršku Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novi, biće premijerno odigrana u Herceg Novom, u nedelju, 27. maja u 19 časova.

Predstava je rađena prema teksu Milene Depolo a kako kaže autorka  namjenjena je djeci koja su u današnje vrijeme zatrpana obavezama i ne stižu da se igraju, kao i starijoj djeci koja su na pragu odrastanja i počinju da se bune protiv svojih autoriteta.

-Tačno je da je mnogo vremena prošlo od kada je Ezop ispričao svoju basnu. Međutim, danas je potrebno ispričati ovu priču iz nešto drugačijeg ugla. A oni koji se bave umjetnošću mogu da je ispričaju samo iz ugla umjetnika. Čar pozorišta i umjetnosti uopšte je da svako dođe do svojih odgovora, bio on cvrčak ili mrav, riječi su Milene Depolo.

Režiju predstave “Cvrčak i mrav” potpisuje Branko Ilić, a u predstavi igraju: Branka Femić – Šćekić, Katarina Krek, Goran Slavić i Branko Ilić.

Prodaja ulaznica po cijeni od 3 eura počela je danas na blagajni Dvorane Park od 9 do 12 i od 18 do 19 časova. Informacije i rezervacije u istom terminu na broj: 068 851 031.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com