IzdvojenoTurizam

CRNA GORA – ZEMLJA PARTNER NA SAJMU TURIZMA U MANHAJMU

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Berlinu i Crnogorskim turističkim udruženjem,  prvi put, kao zemlja partner, predstavlja turističku ponudu naše destinacije na sajmu turizma ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz, koji je do danas  trajao  u njemačkom gradu Manhajmu. Ovaj sajam  specijalizovan  je za aktivni turizam i kampovanje, a okuplja više od stotinu njemačkih i međunarodnih izlagača i preko 10.000 posjetilaca

Budući da je Crnoj Gori pripala čast da bude zemlja partner ovogodišnjeg sajma, na otvaranju je govorio ambasador Crne Gore u  Njemačkoj dr Ranko Vujačić.

Kako su izlagači na sajmu njemačke i međunarodne turističke kompanije, društva i udruženja, sajam predstavlja odličnu priliku za promociju, uspostavljanje kontakata i ostvarivanja saradnje u cilju privlačenja većeg broja turista sa ovog tržišta.  

Pored predstavljanja na štandu, Crna Gora  se dodatno promovisala kroz prezentacije ponude s akcentom na aktivni turizam na glavnoj sajamskoj bini a brojni intervjui dati su  za njemačke medije kao što su Mannheimer Morgen, Merian itd.

Kao posebna prednost za povezivanje sa ovim tržištem istaknuta je direktna avio  – linija nacionalnog avioprevoznika Montenegro Airlinesa od Podgorice ka Frankfurtu koji je 86 km udaljen od Manhajma, saopšteno je danas iz  PR službe NTO.

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com