Turizam

CRNA GORA NA KONFERENCIJI UDRUŽENJA TURISTIČKIH ANENCIJA NJEMAČKE

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na godišnjoj konferenciji agenata prodaje TSS GROUP-e (Udruženje turističkih agencija Njemačke), koja se od 20. do 22.septembra održava u Berlinu.

Kako navode iz PR službe NTO CG, ovogodišnja konferencija TSS GROUP-e posvećena je  umrežavanju turističkih poslenika, i okuplja više od 700 agenata prodaje  ključnih agencija i turoperatora pomenutog udruženja.

– Tokom dvodnevne konferencije, predstavnici NTO CG održali su brojne sastanke sa agentima turoperatora i agencija i tom prilikom ih informisali o mogućnostima za organizaciju putovanja u Crnu Goru. Drugi dio konferencije obilježila je prezentacija Crne Gore, kojoj su prisustvovali predstavnici turoperatora, hotelijera, aviokompanija, medija i drugi učesnici. Takođe, u okviru crnogorskog štanda, gdje je vladalo veliko interesovanje, posjetioci su imali priliku da se kroz raznovrstan promotivni materijal upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore.

Tokom konferencije predstavnici NTO CG prisustvovali su i Kongresnom forumu i poslovnoj radionici za učesnike konferencije i predstavnike putničkih agencija.

– Pored najznačajnijih turoperatora i agencija, ova konferencija okuplja i predstavnike turističkih organizacija, privrede, medija i visoke zvaničnike destinacija učesnica, saopšteno je iz NTO CG.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com