Društvo

ČETIRI PARKOMATA NA ULICAMA HERCEG NOVOG

Preduzeće „Parking servis Herceg Novi“ na četiri lokacije kod Solemara u Igalu,  Tonsatija, u centru grada između Gradske kafane i Atlas banke i u ulici X Hercegovačke (magistrala od Dubrave do glavne Autobuske stanice) postavilo je parkomate, koji su od danas u funkciji. Kako je istako direktor Parking servisa Miladin Bato Vidaković parkomati će funkcionisti po zonama u kojima je predviđen taj dio naplate:

– Parkomat prima novčanice do 20 eura i vraća kusur. Preko displeja korisnik određuje koliko će vremenski da se zadrži, objasnio je Vidaković.

Podsjećamo, nedavno je ovo preduzeće uvelo vremensko ograničenje u crvenoj zoni na maksimalno dva sata. Uvedena je nova, plava zona u centru Igala (od bivšeg hotela “Tamaris” do “Galeba”) koja je cijenovno naslijedila crvenu zonu, ali bez vremenskog ograničenja.  Na snazi je ljetni režim naplate , cijena u crvenoj (vremensko ograničenje 2 časa) i plavoj zoni po satu je  0,80 eura, a u žutoj zoni 0,50€. U žutoj zoni moguće je kupiti i  dnevnu kartu koja iznosi  pet eura i važi od (07-24 sat). Parkiranje je moguće platiti i SMS porukom. Za crvenu zonu broj je  14510, plavu 14511 , žutu 14512 i za dnevnu kartu 14513.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com