DruštvoIzdvojeno

ČESTITKA PREMIJERA MARKOVIĆA POVODOM DANA GRADA: NOVI NAJPROSPERITETNIJA SREDINA CRNE GORE

Premijer Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je  Novljanima Dan opštine, a čestitka je objavljena je na zvaničnom sajtu Vlade.

-Neponovljiv prirodni resurs, bogata tradicija sa viševjekovnim civilizacijskim i kulturnim dostignućima, kao i jedinstveni ambijentalni uslovi – naš Herceg Novi svrstavaju u najprosperitetnije sredine Crne Gore, ali i šire. Upravo zato vaš grad je privlačna mediteranska destinacija kako za turiste i poklonike kulture i umjetnosti, tako i za kredibilne investitore. Kreiranjem povoljnog ambijenta i implementacijom razvojnih politika, Vlada će nastaviti da doprinosi razvoju cijelog kraja, uz podsticaje za domaće i strane investitore da grade i ulažu u turističke komplekse, kao i u druge razvojne projekte“ – stoji u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer  Duško Marković navodi i da  raduje činjenica da je Herceg Novi tokom ove godine dobio nove hotelske kapacitete koji doprinose turističkoj privredi i ukupno crnogorskoj ekonomiji, čiji nam rastući trendovi garantuju bolji životni standard za svakog pojedinca i svaku porodicu.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com