Društvo

ČELNICI OPŠTINE PRIREDILI NOVOGODIŠNJI KOKTEL

Predsjednik Opštine Stevan Katić i predsjednik SO Miloš Bigović priredili su večeras u Gradskoj kafani novogodišnji koktel za odbornike, rukovodioce organa lokalne uprave i novinare.

Predsjednik lokalnog parlamenta Miloš Bigović zahvalio se prisutnima na, kako je rekao,  korektnoj i konstruktivnoj saradnji  u proteklom  sedmomjesečnom periodu, koja će, kako očekuje, biti nastavljena i u 2018. godini.

-Kao lokalna samouprava zrelo smo se uhvatili u koštac sa svim problemima i izazovima koje smo zatekli. Potrudili smo se da na odgovoran način sarađujući i sa državnim organima i svim političkim subjektima na lokalnom nivou, nastojeći da uspostavimo  atmosferu konstruktivnog dijaloga i saradnje, indetifikujemo probleme koji su značajni u našem gradu i otpočnemo sa realizacijom projekata,  nastavimo neke koji su započeti u prethodnom periodu i što je najbitnije,  uspostavimo dobar temelj za budući razvoj grada- kazao je Bigović. [image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2017/12/1-2.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]     Naredni period, poručio je on,  donijeće veoma dinamičan investicioni razvoj našeg grada.
-Veoma brzo ćemo završiti rekonstrukciju kompletnog šetališta. Naredne godine otpočećemo sa izgradnjom nove autobuske stanice. U razgovorima smo sa privatnim kompanijama koje su zainteresovane za gradnju hotelskih kapaciteta, a postoji interesovanje i za realizaciju avanturističko zabavnog parka u zaleđu. Ima jako puno interesovanja i sa domaćeg i međunarodnog tržista. Jednom riječju, Herceg Novi je interesantna investiciona destinacija -kazao je Bigović.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com