Kultura

“CAUSTIC FORT” VEČERAS NA TVRĐAVI FORTE MARE

“Caustic Fort” naziv je audio-vizuelne manifestacije koja će večeras (subota, 8. septembar ) biti organizovana na tvrđavi Forte Mare, čiji je autor je Novljanka Iva Kostić.

Iva Kostić, koja je diplomirala na Berklee College of Music u Bostonu, bavi se pjevanjem i audio -vizulenom produkcijom. Trenutno živi na relaciji Herceg Novi – Beograd. Osim promovisanja svoje muzike na nesvakidašnji način, Iva ovom manifestacijom stvara platformu za okupljanje i pružanje podrške mladim umjetnicima, iskazujući tako i zahvalnost Herceg Novom, animirajući građane i pružajući im nešto novo u sferi umjetnosti i zabave.

Cilj manifestacije je stvaranje novih kreativnih outleta kroz afirmaciju mladih umjetnika koji stvaraju u Herceg Novom.

– Mladoj publici želimo prikazati zdrav i inspirativan oblik zabave. Tema manifestacije je fiktivni karakter “caustic”, koji predstavlja alter ego njenog tvorca, s’ kojim će dosta mladih moći da se poistovijeti. Termin “caustic” označava verziju nesavršene super heroine, koja ovim događajem izlazi pred ljude, svjesna svojih moći, napokon uči da ih kontroliše i usmjerava ka suštinskim vrijednostima – objašnjavaju organizatori.

Manifestacija “Caustic Fort” počinje u 21:00 sat, a podjeljena je na tri segmenta u raznim djelovima tvrđave: Live art show, Live set i After party. Osim Ive Kostić, nastupiće DJ-evi „Remety Beat“ (Marko Mitrović), „Sto1k“ (Dragiša Boca), „2Beat“ (Dejan Matović i Dado Babić) i „Anoy“ (Vasilije Kontić), a učestvuju i „Afroblue“ (Tanja Đukić), koja je zadužena za nakit, Gus (Ognjen Milankov) zadužen za frizuru, kao i specijalna gosti sa Hercegnovskog Strip Festivala.

Ulaz je besplatan.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com