Društvo

CALL CENTRU ZA SEDAM DANA 50 ZAHTJEVA GRAĐANA

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora u toku protekle sedmice je  organizovala pojačane aktivnosti na kontrolama saobraćaja, čistoće na javnim površinama i plažama.

– U toku  Prvomajskih  praznika   organizovana su  dežurstva,  nisu zabilježeni problemi i nepravilnosti, koji bi narušavali komunalni red, potvrdio  je Vasilije Seferović iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora.

Komunalni inspektori su pojačali  kontrole  čistoće na kupalištima. Izdati  su nalozi zakupcima   da urede plaže. S obzirom da je primjetno  pojačano odlaganje zelenila, komunalnog i građevinskog otpada  apeluju na  građane da se pridržavaju  propisa za pravilno odlaganja,  kako bi izbjegli sankcije. Komunalne službe su intezivirale aktivnosti kako bi grad izgledao ljepše i urednije.

– Nastavljamo sa kontrolama  za  ulazak vozilima  na Šetalište Pet Danica i Obalu Nikole Kovačevića.  Pojačano kontrolišu  vozače kamiona za prevoz rasutog tereta,  da li posjeduju cerade  i  imaju li uredne  licence za tu vrstu prevoza. Obavljaju u večernjim časovima kontrole  nivoa  buke i radnog vremena u ugostiteljskim  objektima. Permanentno prate saobraćajne komunikacije u gradu, naveo je Seferović.

Putem Call centra u okviru sistema „48 sati“ tokom protekle sedmice  ukupno je primljeno 50 zahtjeva građana. Najviše je bilo pritužbi  za  izvođenje  građevinskih  radova 11, za nepropisno parkiranje šest, evidentirano je šest  pitanja za stambenu inspekciju , pet za  komunalni red , glasnu muziku, potom  hortikulturu i  privremene objekte.

 

 

1 komentar

  1. …. necu da grijesim dusu za ostalo, ali za plaze odgovorno tvrdim da nije istina ovo sto pricate jer i dalje nisu sredjene

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com