Sport

BUĆARI VALA U DERBIJU KOLA SAVLADALI MAINE I PREUZELI PRVO MJESTO NA TABELI

Bućari “Vala” ostvarili su pobjedu u susretu 4. kola Prve bućarske lige Crne Gore protiv ekipe “Maina” iz Budve. Novljani su na zogovima na Toploj nanijeli prvi poraz Budvanima rezultatom 10-8.

Nije sve krenulo onako kako su Novljani željeli. U prvoj disciplini “štafeta”, Budvani su odnijeli dva boda i to rezultatom 39-38. U štafeti je kod “Vala” trčala ekipa Dario Šerović i Nikola Mikulić, dok su za goste 39 buća pogodili Rade Zec i Tomislav Ranković.

U disciplini “precizno izbijanje” Zoran Vučetić je poražen od Mihaila Đurovića 7-23, dok je prva dva boda “Valu” donio Bogdan Seratlić, koji je u istoj disciplini savladao Tomislava Rankovića 9-6.

U disciplini “krugovi” četiri boda za naše bućare donijeli su Nikola Mikulić protiv Rada Zeca 20-14 i u sjajnoj partiji, kapiten “Vala” Đuro Milanović protiv Bogdana Đurovića 20-19.

Disciplina “brzinsko izbijanje” donosi još jedan odličan duel, u kojem se bolje snašao Dario Šerović, koji je savladao Mihaila Đurovića 28-27, za nova dva boda “Vala”.

U “paru” poraz Zorana Vučetića i Nikole Mikulića od Rada Zeca i Dejana Anđušića 5-12.

U “pojedincu” još jedna odlična igra Šerovića, koji je slavio protiv Bogdana Đurovića 13-12. U poslijednjoj disciplini “trojke” poraz domaćih takmičara Seratlić, Milanović i Perica Matković od Ranković, Đurović i Božović, za konačnih 10-8 za “Val”.

Nakon četvrtog kola “Val” je prvi na tabeli sa tri pobjede i jednim porazom, koliko imaju i “Maini”. Aktuelni šampion, tivatska “Palma” je treća sa dva poraza.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com