IzdvojenoKultura

“BOKEŠKE DIVE”: MAGIJA MUZIKE NA TVRĐAVI FORTE MARE

„Bokeške dive“,  Milica Milanović i Amanda Stojović, nastupile su sinoć na tvrđavi Forte mare, a repertoarom obuhvatile klasičnu ali i popularnu muziku, što je publika oduševljeno pozdravila.

Dobro odabrane kompozicije učinile su da publika uživa u pedesetominutnom koncertu, a poziv na bis bila je potvrda kvaliteta i želje da magija na tvrđavi još potraje. Poseban osjećaj je nastupiti na tvrđavi Forte mare ističe Novljanka, mecosopran mr Amanda Stojović

-Mislim da je bio jako lijep koncert, da smo dobro odabrali program, da se publici svidjelo i da smo uspjeli da napravimo štimung u prelijepom ambijentu tvrđave, kazala je Stojović koja je prije dva dana nastupala u Njemačkoj.

Kako je istakla voljela bi da se ponovi koncert, možda u proširenoj programskoj varijanti.

Sličnu ocjenu koncerta dala je i profesorka solo pjevanja mr Milica Milanović. Ona je pohvalila saradnju sa Herceg festom i istakla da bi voljela da dobiju i novi poziv za nastup pred novskom publikom.

Klavirsku podršku Bokeškim divama sinoć je pružio Dejan Krivokapić, a publika je uživala u djelima Varlamova, Obradorsa, Ofenbaha, Rahmanjinova, Bizea, Rosinija, ruskih narodnih pjesama i muzike iz filma Kum.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com