Društvo

“BLUE LINE” : PET NOVIH AUTOBUSA U GRADSKOM PREVOZU

U sklopu planiranih investicionih ulaganja za ovu godinu, a u cilju podizanja nivoa kvaliteta usluge u gradskom prevozu u Herceg Novom, kompanija “Blue line” kupila je još pet gradskih autobusa.

-Autobusi su niskopodni, tj. bez stepenica što znatno olakšava i ubrzava ulazak i izlazak,  a posjeduju i platforme za invalidska ili dječija kolica. Imaju troje vrata, klimatizovani su, imaju kapacitet od 97 mjesta, opremljeni su tapaciranim sjedištima i elektronskim relacijskim displejevima. Takođe, autobusi zadovoljavaju visoke ekološke standarde-saopštili su iz kompanije “Blue line”.  [image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2017/11/bl.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]  Svi autobusi će saobraćati na Liniji 1: Igalo – Kamenari – Igalo, pri čemu će u potpunosti zadovoljiti kapacitete te linije.

-Sa ovim najnovijim investicijama, cjelokupan gradski i prigradski prevoz u Herceg Novom je osavrjemenjen visokokonfornim i klimatizovanim autobusima, tako da već sada mozemo reći da u potpunosti spremni dočekujumo sledeću turističku sezonu. Ne manje važno je i istaći da su svi autobusi na gradskim linijama: 1. Igalo – Kamenari -Igalo i 2. Igalo – Meljine – Igalo – kružna, opremljeni rampama za invalide, što je jako bitno jer je Herceg Novi oduvjek bio poznat kao centar zdrastvenog turizma -poručuju iz ovog preduzeća.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com