DruštvoIzdvojeno

BEZBROJ DOBRIH ŽELJA ZA POLUMATURANTE OŠ “MILAN VUKOVIĆ”

I polumaturanti  OŠ „Milan Vuković“ obilježili su svoje veče u klubu Kaza u Igalu, a obojili ga radošću, ljepotom, maštovitošću, i uz bezbroj dobrih želja roditelja, nastavnika, prijatelja.

Zbog druženja, sklopljenih prijateljstava, pa i prvih ljubavi period od devet godina školovanja ostaće im svima u lijepom sjećanju poručila je direktorica Tanja Relić i izrazila uvjerenje da će vrijeme  koje je pred njima potvrditi koliko su korisnih znanja i vještina stekli u osnovnoj školi.

Nizale su se zatim riječi zahvalnosti  predstavnika učenika, dobre želje nastavnika i  jedno veliko  zajedničko uvjerenje da je minulih devet godina osnova za sve što će ovi  mladi ljudi planirati ili  raditi u budućnosti.

Sinoć su u zaborav pali svi problemi, sve nesuglasice, sve lošije ocjene, ali je potvrđeno da je dobro savladana lekcija o druženju, prijateljstvu, životu u kome kao novi  izazovi  stoje srednja škola, potom i fakulteti…

U OŠ „Milan Vuković“ za učenicu generacije jednoglasno je izabrana Ivana Tomašević, diplomama Luča uz nju su nagrađene Zorica Knežević, Jovana Kojčinović, Milica Karadžić i Anđela Đurović.

Priznanja će mladim laureatima  biti uručena  29. maja u 18 sati na maloj svečanosti u ovoj uspješnoj školi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com