Sport

BASKET4KIDS – NOVLJANI PORAŽENI U FINALU

Košarkaški klub „As“ Herceg Novi poražen je u finalu takmičenja „Basket4kids“ u organizaciji televizije Sport klub. Novljani su poraženi od košarkaškog kluba „Junior“ Podgorica, rezultatom 25-20 nakon produžetka.

U polufinalnim susretima mladi igrači iz Herceg Novog ostvarili su pobjedu nad KK „Centar“ Bijelo Polje 25 – 11, dok su košarkaši Juniora pobjedili KK „All Star“ 31 – 22.

Košarkaši iz Podgorice su se ovom pobjedom plasirali  na završni turnir u Beogradu, na kome će učestvovati pobjednici iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, kao i dvije ekipe, aktuelni učesnice Eurolige, kao gosti na ovom takmičenju.

Na ovom turniru koji je okupio 16 ekipa iz Crne Gore za KK “As” su nastupali: Jovan Bojanić, Dušan Ozrinić, Luka Glušac, Srđan Vujačić, Filip Konjević, Nikola Petrović, Jovan Kokot, Matija Otašević, Vasilije Šćekić, Lazar Radanović, Nikola Đuričić i Vuk Maletin.

-Bilo je ovo lijepo druženje i dobra ideja, koja mora da se doradi da bi bila odlična. Na ovakvim turnirima svako dijete može doći do izražaja, jer svi dobiju priliku. Želimo Junioru puno sreće u Beogradu a na nama je da radimo i ispravimo nedostatke za prvenstvene utakmice, stoji u saopštenju košarkaškog kluba „As“ Herceg Novi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com