DruštvoTurizam

BAOŠIĆI – FEŠTA ZA SVE!

Planirana za 19. jun  pa odgođena zbog izvođenja radova uz obalu ovog pitomog mjesta na hercegnovskoj rivijeri – baošićka fešta, kao pozdrav ljetu i sezoni  počela je večeras  promenadnim koncertom Mjesne muzike Đenovići, defileom mažoretki i plotunima trombonjera, a nastavljena  uz koncert KUD-a Sloga i klape Stari kapetan na platou ispred Doma kulture.

Osim melodija Mediterana, mjestom se širio miris pržene sardele, vina i priganica, a vrijedne žene Baošića, potvrdile  su spretnost i iskustvo stečene tokom zimski fešti na Prazniku mimoze.

Rijeka ljudi kretala se polako uz obalu u dobroj atmosferi, a najbrojniji su bili  gosti i prijatelji iz Rusije i Srbije. Svi  sa kojima smo razgovarali obećali su da će ponovo doći, mada su, pojedini priznali da su i njima smetali razrovan put i građevinski radovi kad im vrijeme nije.

Predsjednik MZ Mitar Krivokapić, zadovoljan je organizacijom i posjetom na fešti, ali i činjenicom da gostima konačno nude nešto novo po čemu se prepoznajemo i što može promovisati turističku ponudu  i hercegnovske rivijere i grada na dobar način.

Fešta koju Mjesna zajednica Baošići organizuje sa gradskom Turističkom organizacijom i Opštinom Herceg Novi potrajaće do kasno u noć, a naredna manifestacija uskoro će biti održana na Toploj.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com